9 Ιουλίου 2013

...να ξέρεις να σκέφτεσαι.

Θα ήθελε να ήταν εκεί. Εκεί, εκείνη τη στιγμή. Τότε που έπρεπε να μιλήσει.. 
Υποσυνείδητα δίνεις αυτό που έχεις ανάγκη να πάρεις απ' τον άλλον. Δε φταις, συμβαίνει. Είναι μέσ' στην ανθρώπινη λογική του υποσυνειδήτου, έτσι λειτουργεί. Μα πρέπει να έχεις τη δύναμη να βάλεις το συνειδητό μπροστά και να δεις παραπέρα.. Να δεις, να μάθεις, να ξέρεις τι πραγματικά θέλει ο άλλος και να του το δώσεις. Αυτό και μόνο. Και μόνο τότε είναι που μπορείς να "απαιτείς" και εσύ αυτό που εσύ έχεις ανάγκη απ' τον άλλον. Και αν σε νοιάζεται και ξέρει να σκέφτεται θα στο δώσει. Και τότε να δεις τι ωραία που θα κυλάνε όλα..
Ναι, έπρεπε να ήταν εκεί και έτσι ακριβώς να τα ξεστομίσει..

7 σχόλια :

Lia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Jade είπε...

Lia,
σας ευχαριστώ! :)
Καλό σας μεσημέρι δεσποινίς Λία. ^^

Αργυρώ είπε...

Πολύ σωστό! Αρκεί να μη θέλει ο άλλος τον ουρανό με τ'άστρα. Αλλά όλοι οι άνθρωποι λίγο πολύ αποδοχή και αγάπη θέλουμε. Άτιμο υποσυνείδητο! Δε γινόταν να χε μια φωνούλα και να έλεγε σαν υπότιτλους από κάτω όταν μιλάμε τι πραγματικά θέλουμε!

Jade είπε...

Αργυρώ,
ναι, και εγώ για λογικά πλαίσια μιλούσα. :) Αν και αναφερόμουν σε ειδικότερα πράγματα και όχι έτσι γενικά όπως το έθεσες εσύ, γιατί τότε ναι, αποδοχή και αγάπη θέλουμε σαν βάση, συμφωνώ.. Αλλά θέλουμε και άλλα πέρα απ' αυτά.. ^^
Όπως και να 'χει η φωνούλα λείπει σημαντικά δυστυχώς.. :P

(Απ' τη βιασύνη μου έβαλα και λάθος εκτέλεση του κομματιού που έκανα λινκ.. xD)

Καλό σου βράδυ! :)

Αργυρώ είπε...

'Ασχετο σχετικό, ωραία φωτογραφία. Την χάζευα και μου άρεσε πολύ. Ξέρεις ποιος τη ζωγράφισε;

Jade είπε...

Αργυρώ,
η αλήθεια είναι ότι την έχω πάνω από χρόνο στην "αποθήκη" με τις φωτογραφίες/ζωγραφιές που θέλω ν' ανεβάσω στο blog και δεν θυμόμουν καν τι έψαχνα όταν τη βρήκα, αλλά ευτυχώς δεν άλλαξα ποτέ το όνομα της οπότε το βρήκα εύκολα.. ^^

octoluck.deviantart.com/art/Falling-from-the-Nest-54408303

Γενικά το 95% απ' ό,τι εικόνες βρίσκω και ανεβάζω είναι από το deviantart. Το αγαπώ πολύ αυτό το site και πάντα έχει πολύ ωραίες εικόνες να βρεις. :)

roundel είπε...

Ίσως και να ήταν αλλά με έναν άλλο τρόπο...

Δύσκολα. Μα όταν βρεις τον τρόπο να τα πεις, όμορφα.

;)